الكلمات الرئيسية = sensory evaluation
Natural products Compound Nutritional Value from Pelargonium graveolens

المجلد 10، العدد 2، إبريل 2024، الصفحة 814-838

Neveen A. Elwardany؛ Mariam A. Abdelkader؛ Eslam R. El-Sawy؛ Mohamed S. Abdel-Aziz


Preparing Formula of White Chocolate free lactose from Coconut, Oat and Rice Milk: Chemical and Nutritional Studies

المجلد 9، العدد 2، إبريل 2023، الصفحة 896-919

Samar Shawir؛ Asmaa Shafiq؛ Nashwa Younes؛ Ayah El-Hossainy


Sensory evaluation of fortified biscuits with different types of chickpea flour

المجلد 9، العدد 1، يناير 2023، الصفحة 207-217

Dr. Awad-allah , M.A. A؛ Dr. Abd-elrazik, , I.M؛ Dr. Hayam, Y.A . Elzokeam


Effect of Alhagi Maurorum Powder (Camel Thorn) on Some Chemical and Sensory Properties of Toast Bread

المجلد 8، العدد 2، إبريل 2022، الصفحة 810-830

Awad -Allah؛ U. E. Mostafa؛ I.M, Abd El-Razik؛ W. K. Abou El Ahmed


RHEOLOGICAL, NUTRITIONAL AND QUALITY CHARACTERISTICS OF PAN BREAD PRODUCED FROM WHEAT FLOUR AND PAPAYA FRUITS POWDER

المجلد 2، العدد 2، يوليو 2016، الصفحة 455-479

Hanaa F. El-Mehiry؛ Afaf Haniem M. Ramadan؛ Madiha M. Abd El-Hay